Cum îmi blochez contul? (web)
Instrument de autoservire
Pentru acces rapid, dă clic pe butonul de mai jos:
După ce îți blochezi contul, nu te vei mai putea conecta sau înregistra folosind aceleași informații despre email/telefon/identitate personală. Totuși, dacă decizi să deblochezi contul, poți face acest lucru oricând conectându-te la aplicația OKX și finalizând o verificare de securitate.
Primii pași
Conectează-te la contul tău pe okx.com și accesează centrul de securitate (pictograma Profil > Securitate)
Găsește Gestionarea contului pe pagina Centrul de securitate, selectează Blochează contul
Deschiderea paginii Blochează contul
Citește ce se va întâmpla după blocarea contului tău
Ce se va întâmpla după ce îți blochezi contul
Selectează Blochează contul